Villanytűzhely bekötés

Villanytűzhelyet, elektromos sütőt, főzőlapot vásárolt? Akár hétvégén is bekötöm (nem számítok fel felárat)

 FONTOS: Villanytűzhely, főzőlap, elektromos sütő bekötését csak nyilvántartási számmal, bélyegzővel rendelkező villanyszerelő szakember végezheti el. Ellenkező esetben a termék garancia érvényét veszti. 

 A készüléket csak a megfelelő, biztonságos elektromos hálózatra szabad rákötni, mivel a nagy terhelés miatt a rossz kötések, vezetékek eléghetnek. Vagyis tűzveszélyes is lehet.

 Ha szeretné beköttetni készülékét, hívjon bizalommal, vagy írjon a megadott elérhetőségeim bármelyikén! Fel fogok tenni pár kérdést, melyek megválaszolása után pontos árajánlatot tudok adni a munka elvégzéséről.

 Amennyiben előzőleg gáztűzhely volt, vagy egyéb okból kifolyólag nincs elektromos kiállás kiépítve a szükséges helyre, abban az esetben el kell készíteni az elektromos kiállást, csatlakozási pontot. A lakás biztosítékszekrényébe egy új megszakítót (biztosítékot) építünk. Ebből a biztosítékból juttatjuk el a kábelt a készülékhez. Az elvezetés lehet falon kívüli (kábelcsatornában) vagy falba süllyesztett (bevésett).

 A bekötés, beüzemelés után a termék garancialevelét bélyegzővel érvényesítem. Ez a dokumentum szükséges az esetlegesen bekövetkező garanciális javításhoz.

A szolgáltatás az alábbi készülékekre terjed ki:

  • Szabadon álló villanytűzhely bekötése
  • Kerámialapos főzőlap bekötése
  • Indukciós főzőlap bekötése
  • Beépíthető elektromos sütő (villanysütő) bekötése
  • Tűzhely elektromos hálózatának kiépítése (véséssel vagy kábelcsatornában

Budapest és Pest megye bármely területén elvégezzük a bekötést. NINCS HÉTVÉGI FELÁR!!!

Hívás.: 06/30-‎724-1512

Kovács Sebestyén

+36-30-724-1512

korrektvillanyszerelo.hu@gmail.com